Nezaboravna plesna zabava za dubrovačke umirovljenike

Prošle godine obilježili smo Dan žena na poseban način. Prošetali smo gradom i našim dragim umirovljenicama poklonili cvijet s prigodnom porukom. Izmamili smo im tako osmijeh na lice i podsjetili na one sitnice koje čine život ljepšim.

Ove godine odlučili smo se pripremit im nezaboravan provod. Tako je sinoć u sklopu projekta ‘Ujedinjene Generacije’, a povodom proslave Dana žena u prostorima Centra za mlade Dubrovnik organizirana nezaboravna plesna zabava za dubrovačke umirovljenike.

Prije same zabave umirovljenici su imali priliku poslušati zanimljivo predavanja dr.sc. Darije Vučijević. Poslije predavanja, uslijedila je dobra zabava uz živu glazbu.

Jedno je sigurno, odličnog raspoloženja i vrhunske atmosfere sinoć u Centru za mlade nije nedostajalo.

Hvala svima koji su bili dio ove večeri. Osim dobre zabave i plesa bila je ovo još jedna izvrsna prilika za promicanje međugeneracijske solidarnosti.

Centar za karijere mladih Dubrovnik se posebno zahvaljuje gospođi Olgi Muratti i HSU na podršci pri organizaciji događaja i veseloj atmosferi. Veselimo se novim druženjima!

Kako su se naši umirovljenici dobro zabavljali pogledajte u galeriji.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za karijere mladih Dubrovnik.

UJEDINJENE GENERACIJE projekt je kojim se gradi međugeneracijski most između umirovljenika, mladih, volontera i lokalnih udruga, a cilj mu je smanjiti rizik od socijalne isključenosti i poboljšanje svakodnevnog života krajnjih korisnika. Projektom se potiče aktivno uključivanje umirovljenika u društveni život zajednice, osnaživanje i educiranje lokalnih udruga za rad s krajnjim korisnicima te provedbu inovativnih, edukativnih, rekreativnih i zabavnih aktivnosti u ovom području. Krajnji korisnici projekta su umirovljenici, a ciljane skupine lokalne udruge, šira javnost i Grad Dubrovnik.

Projekt traje 24 mjeseca, s ugovorenim iznosom od 1.962.257,96 HRK, od čega je 85% (1.667.919,27 HRK) financirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (294.338,69 HRK).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*