| 2020-05-11 | Marina |

BESPLATNE RADIONICE Stručna edukacija u sklopu projekta ‘Ujedinjene generacije’
Dubrovački Portal

Centar za karijere mladih Dubrovnik u sklopu projekta ‘Ujedinjene organizacije’ organizira stručnu edukaciju za rad s umirovljenicima koja će se održati u ponedjeljak, 7. prosinca te utorak 8. prosinca od 15:00 do 18:00 sati putem Zoom platforme.

Radionica je besplatna, a sudjelovati mogu lokalne organizacije civilnog društva. Sve što je potrebno jest prijaviti se putem maila info@ckmdubrovnik.hr. Pohađanjem ove stručne edukacije polaznici će dobiti korisne upute, informacije i savjete kako provoditi aktivnosti s umirovljenicima, kako im se prilagoditi te na što posebno obratiti pažnju u radu s ovom skupinom. Zahvaljujući stručnjacima iz ustanove za obrazovanje odraslih koji će održati ovu edukaciju znanja, vještine i kompetencije polaznika bit će na puno višoj razini što je ujedno i dodatna motivacija za rad s krajnjim korisnicima.

Primarni cilj ove radionice jest edukacija i osposobljavanje partnera projekta Ujedinjene Generacije za rad s krajnjim korisnicima. Riječ je o šest partnera koji će u sljedeće dvije godine održati preko 280 aktivnosti za umirovljenike. Uz partnere, prijave za edukaciju su otvorene i za sudjelovanje drugih organizacija lokalnog društva sve s ciljem osmišljavanja i provođenja dugoročnih programa za umirovljenike u svrhu poboljšanja društvenog i osobnog života lokalnih umirovljenika.

euLogo.png
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za karijere mladih Dubrovnik!