| 2021-01-27 | Marina |

Sudjelujte u kampanji „Penzija bez tenzija “
Centar za karijere mladih Dubrovnik u okviru projekta Ujedinjene Generacije provodi kampanju „Penzija bez tenzija“ kojoj je cilj osvijestiti širu javnost o tome kako je mirovina još jedan aktivan i plodonosan dio života te kako su naši umirovljenici jednako vrijedan dio zajednice, kao i svi drugi njezini članovi.

Često čitamo inspirativne priče o mladim ljudima, no zar ne bi bilo zanimljivo čuti i priče umirovljenika? Sigurni smo kako svojim znanjima, iskustvom, i mudrošću mogu biti inspiracija te svima nama pomoći da shvatimo kako je najvažnije uvijek ostati aktivan i imati ono nešto svoje što nas čini ispunjenim i zadovoljnim.

Poznajete li umirovljenika koji se, na primjer, aktivno bavi sportom, nekoga čije su rukotvorine umjetnička djela, ili umirovljenika koji svojim djelovanjem doprinosi očuvanju zanata? Bilo da se radi o hobiju, zanimaciji, zanatu, učenju ili aktivnom načinu života javite se jer želimo podijeliti zanimljive priče naših umirovljenika. 

Svoje bake, djedove, susjede, poznanike, prijatelje koji su u mirovini, a svoje dana provode aktivno možete prijavite putem maila info@ckmdubrovnik.hr ili putem Facebook stranice Ujedinjene Generacije.

Projekt traje 24 mjeseca, s ugovorenim iznosom od 1.962.257,96 HRK, od čega je 85% (1.667.919,27 HRK) financirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (294.338,69 HRK).

euLogo.png
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za karijere mladih Dubrovnik!