| 2022-05-18 | Marina |

Ovog petka svi na boćarski turnir
Ovog petka u 16:00 sati na Rašici počinje boćarski turnir u kojem mogu sudjelovati svi oni željni dobrog društva i zabave. Ako još nemaš planova za petak popodne, prijavi se! Pozovi svoje prijatelje, roditelje, bake i djedove i uživaj u dobrom društvu, zabavi i roštilju!

Boćarski turnir organiziran je u sklopu projekta Ujedinjene Generacije. Riječ je o još jednoj aktivnosti projekta kojom se želi potaknuti međugeneracijska suradnja, a ovaj put naglasak je na druženju i zabavi. Nakon turnira sve sudionike očekuje duženje uz roštilj i prigodno čašćenje.

Sudjelovanje je, baš kao i sve druge aktivnosti projekta besplatno. Jedino što je potrebno je malo dobre volje i prijava na jedan od sljedećih brojeva:

– 095 814 65 84 ili

– 099 407 78 62.

Hoćemo zaigrat na balote?


###

UJEDINJENE GENERACIJE projekt je kojim se gradi međugeneracijski most između umirovljenika, mladih, volontera i lokalnih udruga, a cilj mu je smanjiti rizik od socijalne isključenosti i poboljšanje svakodnevnog života krajnjih korisnika. Projektom se potiče aktivno uključivanje umirovljenika u društveni život zajednice, osnaživanje i educiranje lokalnih udruga za rad s krajnjim korisnicima te provedbu inovativnih, edukativnih, rekreativnih i zabavnih aktivnosti u ovom području. Krajnji korisnici projekta su umirovljenici, a ciljane skupine lokalne udruge, šira javnost i Grad Dubrovnik.

Projekt traje 24 mjeseca, s ugovorenim iznosom od 1.962.257,96 HRK, od čega je 85% (1.667.919,27 HRK) financirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (294.338,69 HRK).

euLogo.png
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za karijere mladih Dubrovnik!