Programi

Vodič za brucoše

Vodič za brucoše nastao je kao inicijativa sestrinskih udruga „Centar za karijere mladih Dubrovnik“ (CKM) i „Udruge za kreativno održivi razvoj i konkurentnost Dubrovnik“ (KORAK). Temeljen je na dugogodišnjem iskustva u radu s mladima, posebno studentima te je nastao kao odgovor na sva moguća pitanja koja prosječan student može postaviti prilikom dolaska u Dubrovnik.

Više

Radionice za izradu životopisa

Centar za karijere mladih Dubrovnik u okviru Centra za mlade održava radionice za izradu životopisa u Europass formi te korištenje istoimene platforme. Cilj radionica je naučiti zainteresirane sudionike kako se predstaviti na najbolji mogući način kroz pisanu formu, kako prikazati znanja i vještine na kreativan i zanimljiv način te kako upasti u oko svakom poslodavcu. Kroz ove radionice mogu se i doznati određene tips & tricks za predstavljanje te kako izbjeći najčešće pogreške u procesu prijave za posao.

Ukoliko ste zaiteresirani za sudjelovanje na radionici za izradu životopisa i želite naučiti više, pišite nam!

Kontakt

Radionice o učeničkim vijećima

Radionice o učeničkim vijećima održavaju se u suradnji sa zainteresiranim srednjim školama u Dubrovniku i okolici. Cilj radionica je uspostavljanje funkcionalnih i djelotvornih učeničkih vijeća u srednjim školama kako bi ulaskom u punoljetnost već bili svjesni svojih mogućnosti, prava i obaveza. Cilj je također potaknuti aktivan i učinkovit dijalog između učenika i donositelja odluka kako bi se svi eventualni problemi rješavali na vrijeme i na zadovoljstvo svih dionika u školama. Radionice podučavaju učenike o odgovornom i demokratskom postupanju te ispravnim načinima komunikacije.