ckmLogoNegative.png

Mjesto gdje ideje stvaraju promjene.

O nama


onama.png

CKM Dubrovnik osnovan je s ciljem podizanja svijesti o važnosti cjeloživotnog obrazovanja, formalne i neformalne edukacije te razvoja osobnih, društvenih i profesionalnih vještina.

Kako je sve počelo

Filozofija poslovanjabullseye.png

Sustavnim radom, edukacijom, razvojem i poticanjem svojih članova i suradnika, Centar za karijere mladih Dubrovnik doprinosi razvijenom, inovativnom i socijalno osjetljivom okruženju te se postavlja kao vodeća organizacija u području pisanja i provedbe europskih projekata u brojnim područjima, kao što su obrazovanje, socijalne usluge, mladi, javne politike i poduzetništvo.

Dosadašnji uspjesiskalini.png

Ponosni smo na brojne projekte koje smo proveli koji su pozitivno djelovali na našu zajednicu! Kroz godine postojanja, CKM Dubrovnik proveo je projekte koji su se fokusirali na poboljštanje položaja i prilika za mlade ali i za osobe treće životne dobi. Pišemo projekte koji imaju stvarni učinak i provodimo ih punim srcem!

Projekti

NOVOSTI


mzmirak.png

Riječ osnivačaAktivno studiraj, volontiraj, koristi programe mobilnosti i nauči nešto novo svaki dan. Poveži se s osobama s kojima dijeliš ideje ili pokreni vlastite, čak i ako te nitko u tome ne prati. Ostavi trag na način da stekneš znanja i vještine kojima ćeš se razlikovati od drugih.

Marko Žmirak
Osnivač i predsjednik udruge Centar za karijere mladih Dubrovnik

mzmirak.png

Kontaktirajte nas