| 2023-02-24 | Marina |

Godine su samo broj - Izrađena Eko kuharica
U sklopu projekta "Godine su samo broj" uz pomoć umirovljenica izrađena je EKO kuharica s tradicionalnim receptima dubrovačkog područja. Umirovljenice su podjelile svoje dobro čuvane recepte te vam odale male tajne koje im olakšavaju pripremu istih. Ova kuharica je izvrstan alat za očuvanje tradicionalnih recepata od zaborava a osobito jer su u pripremi jela koriste samo prirodni sastojci, kuharice je dostupna na sljedećoj poveznici koju možete podijeliti s namilijim osobama.

EKO Kuharica. pdf

Cilj projekta „Godine su samo broj“ je provesti aktivnosti kroz koje će mladi učiti od osoba treće životne dobi. Projektom uvodimo socijalne inovacije te želimo pokazati vještine, rad i znanja umirovljenika koje za cilj imaju stvaranje dodane društvene vrijednosti te će se provedbom takvih aktivnosti smanjiti međugeneracijski jaz te socijalna iskuljučenost osoba treće životne dobi.

__________________________________________________________________

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku pomoć Europske Unije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.