Centar za karijere mladih Dubrovnik


CKM Dubrovnik osnovan je s ciljem podizanja svijesti o važnosti cjeloživotnog obrazovanja, formalne i neformalne edukacije te razvoja osobnih, društvenih i profesionalnih vještina. Centar za karijere mladih bavi se pisanjem projekata (su)financiranih iz EU fondova i pokretanjem inicijativa koje ciljaju na uvođenje pozitivnih promjena u društvu i stvaranje novih prilika za sugrađane na području Dubrovačko-neretvanske županije. CKM predstavlja tim kreativnih ljudi s dokazanim vještinama u pisanju i provedbi EU projekata koji teže razvoju društvene zajednice. Sustavnim radom, edukacijom, razvojem i poticanjem svojih članova i suradnika, Centar za karijere mladih Dubrovnik doprinosi razvijenom, inovativnom i socijalno osjetljivom okruženju.

Vizija


Centar za karijere mladih Dubrovnik želi biti najvažnija profesionalna organizacija za pisanje i provedbu EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji s partnerima iz javnog, civilnog i privatnog sektora te razviti suradnje s nacionalnim i međunarodnim partnerima. Organizacija želi okupljati mlade i kreativne osobe koje svojim znanjima i vještinama mogu doprinijeti razvoju društvene zajednice kroz zajedničke projekte, programe i inicijative na dobrobit svih njezinih dionika.

Misija


Sustavnim radom, edukacijom, razvojem i poticanjem svojih članova i suradnika, Centar za karijere mladih Dubrovnik doprinosi razvijenom, inovativnom i socijalno osjetljivom okruženju te se postavlja kao vodeća organizacija u području pisanja i provedbe europskih projekata u brojnim područjima, kao što su obrazovanje, socijalne usluge, mladi, javne politike i poduzetništvo.